top of page

Treballa el Gènere al Grup amb l'eina Tabú

El Tabú pretén facilitar un espai dinamitzat per parlar de violències sexuals que tenim normalitzades i que vivim en la nostra quotidianitat. En concret parla del sexpreading, la cosificació i, els límits i el consentiment. Per a informació més detallada, podeu entrar aquí, on s'explica més concretament el contingut de les sessions i el funcionament de l'eina. 

A trets generals, l’eina TABÚ compta amb:

-Tres cartells amb codis QR que plantegen tres situacions de violència que els i les joves afronten quotidianament. Tres itineraris virtuals que van associats a tres activitats grupals amb el seu posterior debat per treballar-hi: el sexpreading, els límits i el consentiment, i l'assetjament i la cosificació del cos de les dones.

-Vídeos força curts i amens explicatius de cada qüestió treballada per acompanyar el debat o la reflexió final. Aquí un exemple. 

-Formació prèvia obligatòria a les persones dinamitzadores de l'eina. Facilitada per l’entitat Candela, que és amb qui hem generat els continguts i el disseny de les activitats. És una formació que té un format grupal, d'unes 20-25 persones com a màxim, i que té una durada de 5h.

-Valoració posterior a la dinamització a través d'un formulari.



14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page