Joves La Salle Catalunya

Mar 11, 20202 min

Afectacions pel COVID19

Escrivim amb tota la celeritat i urgència que podem per fer-vos arribar adjunt el comunicat des de Pastoral La Salle Catalunya i Joves La Salle amb les diferents mesures que hem pres, davant la situació del Coronavirus i les directrius que des de La Salle ARLEP i Departament d’Educació ens ha donat.

Esperem la comprensió enfront a aquestes mesures, instar-vos a seguir només fonts oficials per la informació i mesures sobre l'estat del COVID19 o coronavirus i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte davant aquesta situació.


Benvolguts/des,

Davant de la situació generada pel coronavirus (COVID-19) i, seguint les directrius de La Salle ARLEP i les mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció publicades per la Generalitat de Catalunya, La Salle Catalunya amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de tota la comunitat educatives ha decidit:

  • L’ajornament de la “Lliga de debat” a La Salle Gràcia del dia 17 de març.

  • Mantenir la reunió de Coordinadors/es locals de Pastoral, amb connexió telemàtica.

  • Amb coordinació amb Joves La Salle, la suspensió de les diverses Pasqües (Pasqua Jove, Pasqua en Ruta, Pasqua a Taizé i Pasqua en família), per tant, també queda anul·lada la reunió prèvia del proper dissabte, dia 14 de març.

  • Amb coordinació amb Joves La Salle, proposem la anul·lació d’activitats dels grups/agrupaments juvenils, si la procedència dels infants i joves és de diferents escoles.

Ens hagués agradat esperar una mica per suspendre les Pasqües, però entenen que el més adient és afavorir que les entitats i persones implicades puguin organitzar-se al més aviat possible.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Ben cordialment,

Concepción Revuelto Gil Judith Martín

Delegada de Pastoral Presidenta de Joves La Salle

Consiliària Joves La Salle

NT: El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

    260
    0