top of page

Afectacions pel COVID19

Escrivim amb tota la celeritat i urgència que podem per fer-vos arribar adjunt el comunicat des de Pastoral La Salle Catalunya i Joves La Salle amb les diferents mesures que hem pres, davant la situació del Coronavirus i les directrius que des de La Salle ARLEP i Departament d’Educació ens ha donat.


Esperem la comprensió enfront a aquestes mesures, instar-vos a seguir només fonts oficials per la informació i mesures sobre l'estat del COVID19 o coronavirus i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte davant aquesta situació.


 

Benvolguts/des,

Davant de la situació generada pel coronavirus (COVID-19) i, seguint les directrius de La Salle ARLEP i les mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció publicades per la Generalitat de Catalunya, La Salle Catalunya amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de tota la comunitat educatives ha decidit:


  • L’ajornament de la “Lliga de debat” a La Salle Gràcia del dia 17 de març.

  • Mantenir la reunió de Coordinadors/es locals de Pastoral, amb connexió telemàtica.

  • Amb coordinació amb Joves La Salle, la suspensió de les diverses Pasqües (Pasqua Jove, Pasqua en Ruta, Pasqua a Taizé i Pasqua en família), per tant, també queda anul·lada la reunió prèvia del proper dissabte, dia 14 de març.

  • Amb coordinació amb Joves La Salle, proposem la anul·lació d’activitats dels grups/agrupaments juvenils, si la procedència dels infants i joves és de diferents escoles.

Ens hagués agradat esperar una mica per suspendre les Pasqües, però entenen que el més adient és afavorir que les entitats i persones implicades puguin organitzar-se al més aviat possible.


Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Ben cordialment,


Concepción Revuelto Gil Judith Martín

Delegada de Pastoral Presidenta de Joves La Salle

Consiliària Joves La Salle


NT: El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.



26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page