top of page

Què és LA CLAU?

 

LA CLAU és una trobada de grups juvenils vinculats amb La Salle, oberta a tots aquells que vulguin conviure,  gaudir  i enriquir-se amb altres infants, joves i animadors d’arreu de Catalunya. LA CLAU és una trobada organitzada des dels mateixos grups de Salle Jove, els quals preparen un cap de setmana ple d’activitats per a totes les edats i amb l’objectiu de fer-ho passar d’allò més bé a tots els participants.

El motiu de LA CLAU va sorgir en una reunió entre els i les representants de diversos grups de Joves La Salle. En aquesta trobada es va veure l’oportunitat de transformar el que era La Trobada de l’Amistat en una trobada més propera a la realitat dels grups juvenils actuals. El fet de ser els propis grups els que, des de la nostra perspectiva, preparem les activitats de la trobada i les oferim a altres nens i nenes fa que ens la fem més nostra i, per tant, més fàcil de ser compartida. A més, una trobada de cap de setmana ens ajuda més a conèixer-nos mútuament i a establir lligams molt més forts entre els nois i noies i els caps o monitors/monitores.

Per això us oferim aquesta possibilitat de fer xarxa, perquè la sentiu vosaltres i també la sentin els nens i nenes, els nois i noies del vostre grup o de la vostra escola, i perquè La Clau esdevingui un punt de llançament per a les altres trobades del curs.

Què i com?

 

Ens dividirem per grups d’edat anomenades CLAUS amb  qui realitzarem jocs i descobertes, tallers i gimcanes, una celebració conjunta i una macroaactivitat tots junts. Tota l'activitat del cap de setmana es desenvolupa a l’escola o al poble que ens acull.

La Clau va dirigida a totes les entitats d’educació en el lleure vinculades amb La Salle i també a tots els nois i noies de les escoles La Salle Catalunya que vinguin acompanyats amb un responsable del centre. Així doncs, La Clau es dirigirà als infants i joves des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat, els quals seran organitzats en 5 grups d’edat anomenats “Claus” per fer les diverses activitats de la trobada. 

 

Clau Taronja

IL·LUSIÓ PER LA DESCOBERTA, EL JOC I EL SOMNI. APRENDRE ÉS JUGAR!
Formada per nens i nenes de 1r i 2n d’Educació Primària. (6 – 7 anys)

 

Clau Groga

LA IMAGINACIÓ AL PODER.  SOM CREATIUS I TENIM GANES DE SABER MÉS!
Formada per nens i nenes de 3r, 4t i 5è d’Educació Primària. (8 – 10 anys)

 

Clau Blava

DESCOBRIR L’AVENTURA DE CRÉIXER. DIVERTITS I ARRISCANT A CADA REPTE!
Grup format per nois i noies de 6è d’Educació Primària, 1r i 2n d’Educació Secundària. (11 – 13 anys)

 

Clau Vermella

FEM PINYA I DESCOBRIM EL NOSTRE VOLTANT. VIVIM CADA DIA!
Formada per joves de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat. (14 – 16 anys)

 

Clau Verda

ESCOBRIM, APRENEM I FEM SERVEI. INTENTEM POSAR UN GRA DE SORRA PER CANVIAR EL MÓN!
Grup format per nois i noies de 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius. (16 – 18 anys)

 

Clau Marró

AMB MOLTES GANES I IL·LUSIÓ DE COMPARTIR-HO. UN GRAN REPTE PERSONAL I COL·LECTIU!
Grup format pel conjunt de monitors, caps, professors i responsables dels infants i joves.

 

Clau Lila

L’AJUDA I L’EXPERIÈNCIA, SEMPRE A PUNT! (I AMB MOLT BON ROTLLO!)
Grup format pel conjunt de persones encarregades de donar suport a l’organització de la trobada.

44 (3).jpg
bottom of page