top of page
69342258_2454445638212580_30585038179567

Qui som?

Joves La Salle és una entitat educativa i compromesa socialment que participa de la “missió educativa” de La Salle. Actualment, a Catalunya hi ha 18 grups de voluntariat lligats a les escoles de La Salle, la majoria dedicats a l’educació en el lleure. Els joves que els formen treballen dia a dia des de la seva realitat, arrelats en un entorn concret i en relació amb la comunitat educativa de l’escola acollidora i amb altres associacions de les que el grup pot formar part.
 

Nascuda el 1991, aquesta xarxa pretén aglutinar els diversos grups i joves i oferir-los un espai d’intercanvi que impliqui i cohesioni els joves a través d’uns valors compartits, tot potenciant la sinèrgia entre els grups i afavorint la seva tasca educativa i de transformació social. Per això, organitza anualment diverses trobades a nivell de tot Catalunya, com són la trobada de cap de setmana “La Clau”, la celebració de la Pasqua Jove durant la Setmana Santa, la Pujada a Peu a Montserrat o La Rajola, l’Assemblea de l’entitat.

A nivell del Districte La Salle d’Espanya i Portugal (ARLEP), formem part de Salle Joven. A nivell mundial, participem del moviment internacional de ‘joves lasal·lians’, (YCIL) compartint visió, missió, valors i participant de trobades conjuntes.

També volem que els joves que hi participen siguin protagonistes del seu projecte personal i de grup;  i que des de la seva pròpia realitat visquin els valors de la fe, la fraternitat i el servei. Per això, ens comprometem en projectes al servei de la infància i la joventut, projectes d’educació, dels més desfavorits, del medi ambient o de qualsevol necessitat sorgida del propi context i des d’aquesta voluntat, participant activament amb PROIDE JOVE i La Fundació Comtal.

 

 

La nostra realitat neix d’un gran diversitat vocacional, religiosa, cultural i professional.

LoGo-PROIDE-2017.jpg
LogoFundacióComtal_reescrivim-3.png
bottom of page