top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD i el RGPD
El Secretariat de Joves La Salle Catalunya, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través de consentiments explícits dels usuaris, s'inclouen en fitxers específics d'usuaris dels serveis d'associació i gestió de trobades de Joves La Salle Catalunya, en endavant, JLS.

La recollida i tractament de les dades de caràcter personal tenen com a finalitat el manteniment de la relació d'associació i de tasques d'informació, formació, assessorament i d'altres activitats pròpies del Secretariat de Joves La Salle Catalunya.

Aquestes dades seran cedides exclusivament a les entitats que siguin necessàries per compliment legal.

El Secretariat de Joves La Salle Catalunya adopta mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb l'exposat al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.

L'usuari pot en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, portabilitat i limitació reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets es pot realitzar el propi usuari a través d'un email amb l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES" a: joves@lasalle.cat o a la direcció: C/Sant Joan de La Salle, 42, 08022, Barcelona.

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a joves@lasalle.cat.

Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les seves dades personals?
Al Secretariat de Joves La Salle Catalunya, tractarem les teves dades personals que ens hagis cedit, amb les següents finalitats:

  1. Enviament d'informació relacionada amb les activitats de JLS.

  2. Associació a l'entitat.

  3. Comunicació d'interès i per l'organització de trobades.

Li recordem que es pot oposar a l'enviament de comunicacions per qualsevol via i en qualsevol moment, reenviant un correu electrònic a la direcció indicada anteriorment.

Els camps d'aquests registres són d'obligat compliment, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Durant quant de temps es conserven les dades personals?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o no es sol·liciti la seva supressió i durant el plaç durant el que es podrien derivar responsabilitats legals pels serveis oferts.

Legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d'informació i/o la contractació dels serveis del Secretariat de Joves La Salle, els termes i condicions dels quals es posaran a la seva disposició, de manera prèvia a una eventual contractació.

  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t'informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar d'acord, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara afirmació, com el marcat d'una casella disposada a l'efecte.


En cas de que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incomplerta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme els serveis de l'entitat.

Destinataris:
Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè al Secretariat de Joves La Salle Catalunya, excepte obligació legal.

Dades recopilades per usuaris dels serveis
En els casos en que l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'emmagatzematge compartit o l'enviament dels mateixos erròniament, el Secretariat de Joves La Salle Catalunya no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari del RGPD.

Drets de propietat intel·lectual
El Secretariat de Joves La Salle Catalunya és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, "know how" i tots els drets que corresponen amb la relació dels continguts del lloc web joveslasalle.weebly.com i els serveis que s'ofereixen.

No es permet la reproducció, publicació i/o us no estrictament provat dels continguts, totals o parcials del lloc web joveslasalle.weebly.com sense el consentiment previ i per escrit o en llocs on estigui marcat amb la finalitat de difusió.

AVÍS LEGAL
El Secretariat de Joves La Salle Catalunya, amb NIF G-59575415, direcció C/Sant Joan de La Salle, 42, 08022 Barcelona, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'us incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que es troba a la pàgina https://joveslasalle.wixsite.com/website/privacitat

Amb els límits de la llei, el Secretariat de Joves La Salle Catalunya no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que conté la pàgina web.

La pàgina d'Internet del Secretariat de Joves La Salle Catalunya pot contenir enllaços (links) a d'altres pàgines de tercers que el Secretariat de Joves La Salle Catalunya no pot controlar. Per tant, el Secretariat de Joves La Salle Catalunya, no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

bottom of page