top of page

Propostes de Pasqua 2023

Hola joves! Encara no sabeu què fer per Pasqua? Tenim tres opcions que us encantaran! La prePasqua Jove es realitzarà del 1 al 3 d'abril, la Pasqua Taizè del 5 al 9 d'abril i la Pasqua en Família del 6 al 9 d'abril.


Si teniu entre 5 i 16 anys, podeu unir-vos a nosaltres a la prePasqua Jove. Aquesta activitat està oberta a tots els joves, siguin o no membres d'un grup de lleure, i es realitzarà al Casal La Salle a la localitat de Sant Martí de Sesgueioles, a l'Anoia. La prePasqua Jove serà una oportunitat única per a passar temps amb altres joves i gaudir de moltes activitats emocionants envoltats de la natura.


Per als joves majors de 16 anys, la Pasqua Taizè és una experiència inoblidable que no us podeu perdre. La Pasqua Taizè es realitzarà en una comunitat religiosa de França, on tindreu l'oportunitat de compartir la vostra espiritualitat coneixent altres joves de tot Europa.


Finalment, la Pasqua en Família està oberta a totes les famílies, siguin o no vinculades a La Salle. Aquesta activitat es realitzarà al Casal La Salle a la localitat de Sant Martí de Sesgueioles, a l'Anoia, i serà una oportunitat perfecta per a passar temps junts i gaudir de moltes activitats divertides i de fe.


No deixeu passar aquestes oportunitats úniques i animeu-vos a inscriure-us en qualsevol de les nostres activitats de Pasqua! Us esperem!


A continuació, podreu trobar els cartells per fer-ne difusió i sobretot perquè pugueu convidar a aquelles persones i famílies que creieu que els hi pot interessar o que es podrien plantejar participar-hi.


Més informació la trobareu als cartells. Ja sabeu que ens podeu contactar per qualsevol dubte o aclariment a joves@lasalle.cat



55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page