top of page

Activitats d'estiu del sector

Aquest estiu, com sempre, escollim les nostres activitats de La Salle!


Les vacances d'estiu són un temps privilegiat per a l'Educació en el Temps de Lleure i des dels diversos grups de Joves Lasal·lians del Districte oferim diferents activitats d'estiu per a nens/es i joves.


Totes les experiències que proposem, ofereixen les màximes garanties de poder complir la normativa sanitària. Per això, en cada lloc i per a cada grup d'edat hi ha propostes diferents d'activitats i trobades a nivell local, regional i de Sector. Estigueu atents a les notícies en el vostre entorn més pròxim!Comptem amb les vostres ganes, implicació i resposta, així com amb el compromís i el lliurament dels molts voluntaris i voluntàries del Moviment Juvenil Lasal·lià que fan possible totes aquestes activitats.


En cada lloc s'informarà degudament de les propostes (colònies, campaments urbans, trobades, tallers, activitats de voluntariat, camps de treball…), així com dels terminis, preus, inscripcions i condicions per a participar.


Seguiu atents a les webs i xarxes socials de les obres educatives i socioeducatives de La Salle, així com de SalleJoven, per a conèixer més detalls.Des de Catalunya, oferim els camps de treball. Podeu trobar-ne més informació al díptic de sota:

Camps de treball 2021
.pdf
Download PDF • 3.62MB


24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page